Lammekoteletter fra trastevere

Lammekoteletter fra trastevere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 fedhvidløg
4 dobbelte lammekoteletter a ca. 200 g.
 salt
 peber
4 spsk.olie
4 spsk.reven parmesanost
2 æg
5 spsk.raps
3 spsk.smør
1 citron
 
Opskrift:
Lammekoteletterne gnides grundigt med det pillede, halverede hvidløgsfed, drysses let med salt og peber, pensles med 1 spsk. olie og vendes i parmesanosten.

Æggene piskes sammen, koteletterne vendes først i æggemassen og derefter i raspen, og paneringen trykkes forsigtigt fast mod kødet. Resten af olien samt smørret varmes op på en stegepande, og koteletterne steges gyldenbrune for midel varme, 3-4 minutter på hver side.

Citronen vaskes og skæres i otte dele. Koteletterne anrettes på et varmt fad og garneres med citronbåde.

Hertil passer smørdampede grønne bønner eller tomatsalat





karakterer:
Opskriften er vist 8105 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu