Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekoteletter fra trastevere

Lammekoteletter fra trastevere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 fedhvidløg
4 dobbelte lammekoteletter a ca. 200 g.
 salt
 peber
4 spsk.olie
4 spsk.reven parmesanost
2 æg
5 spsk.raps
3 spsk.smør
1 citron
 


Opskrift:

Lammekoteletterne gnides grundigt med det pillede, halverede hvidløgsfed, drysses let med salt og peber, pensles med 1 spsk. olie og vendes i parmesanosten.

Æggene piskes sammen, koteletterne vendes først i æggemassen og derefter i raspen, og paneringen trykkes forsigtigt fast mod kødet. Resten af olien samt smørret varmes op på en stegepande, og koteletterne steges gyldenbrune for midel varme, 3-4 minutter på hver side.

Citronen vaskes og skæres i otte dele. Koteletterne anrettes på et varmt fad og garneres med citronbåde.

Hertil passer smørdampede grønne bønner eller tomatsalat







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6346 gange,
og udskrevet 142 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu