dobbelte lammekoteletter a ca. 200 g.4 dobbelte lammekoteletter a ca. 200 g.
salt salt
peber peber
4
spsk.
olie4 spsk. olie
4
spsk.
reven parmesanost4 spsk. reven parmesanost
2
æg2 æg
5
spsk.
raps5 spsk. raps
3
spsk.
smør3 spsk. smør
1
citron1 citron
Opskrift:
Lammekoteletterne gnides grundigt med det pillede, halverede hvidløgsfed, drysses let med salt og peber, pensles med 1 spsk. olie og vendes i parmesanosten.
Æggene piskes sammen, koteletterne vendes først i æggemassen og derefter i raspen, og paneringen trykkes forsigtigt fast mod kødet.
Resten af olien samt smørret varmes op på en stegepande, og koteletterne steges gyldenbrune for midel varme, 3-4 minutter på hver side.
Citronen vaskes og skæres i otte dele.
Koteletterne anrettes på et varmt fad og garneres med citronbåde.
Hertil passer smørdampede grønne bønner eller tomatsalat
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6885 gange, og udskrevet 164 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider