Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekoteletter med myntesmør

Lammekoteletter med myntesmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 dobbelte lammekoteletter, ca 2 cm tykke
1 fedhvidløg
 hvid peber
4 spsk.olie
1 lille bdt. Frisk mynte
75 g.smør
1 tsk.citronsaft
 salt
 


Opskrift:

Hvidløgsfedet pilles og halveres. Koteletterne gnides med hvidløg, peber og knap halvdelen af olien, lægges oven på hinanden i en skål og får lov til at trække under låg i ca. 20 minutter.

Mynten skylles og slynges tør, bladene hakkes meget fint. Smørret røres blødt i en lille skål, citronsaften tilsættes dråbevis, den hakkede mynte blandes i, og blandingen smages til med salt og peber.

Form myntesmørret til en rulle på et stykke alufolie, pak foliet fast omkring smørret og lad det ligge mindst 15 minutter i køleskab, inden det skal anvendes.

Resten af olien varmes på en pande, og koteletterne steges ved middel varme 4-5 minutter på hver side. Efter stegningen drysses koteletterne med lidt salt og anrettes på et varmt fad. Myntesmørret skæres i 4 skiver, som fordeles over koteletterne.

Hertil passer:
Pommes frites og grøn salat eller grillstegte tomater og flute.

Tips:

Variation:
I stedet for mynte kan man røre andre friske hakkede krydderurter i det bløde smør, f.eks. persille, dild, citronmelisse og esdragon.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4986 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu