Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammenyre i krydret flødesauce

Lammenyre i krydret flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.lammenyrer
½ l.kærnemælk
3 spsk.smør
2 stilkefrisk salvie
1 fedhvidløg
¼ l.piskefløde
 salt
 peber
1 tsk.citronsaft
2 spsk.tør sherry
 


Opskrift:

Fjern hinde og overflødigt fedt fra nyrerne og skyl dem godt. Læg dem i en skål, overhæld dem med kærnemælken og lad dem vande ud i 2-3 timer.

Derefter tages de op og tørres grundigt i køkkenpapir.
Varm smørret på en stegepande og steg nyrerne på alle sider i 8-10 minutter i alt. De skal være lækkert brune udvendigt, men stadig være rosa indvendig. Tag nyrerne af panden og hold dem varme.

Skyl salvien godt og pluk bladene af stilkene. Lad bladene snurre i stegeskyen på panden i ca. 1 minut. Pres det pillede hvidløgsfed ud i skyen og rør fløden i lidt ad gangen. Lad nu saucen stå og koge ind for svag varme i en 5 minutters tid. Smag til med salt, peber, citronsaft og sherry. Hæld saucen over nyrene og server dem straks.

Hertil passer:
Kogte aspargeskartofler og salat eller løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (18 stemmer)

Opskriften er vist 7340 gange,
og udskrevet 180 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sus.m  -  2008-08-04 20:32:29
Dette smagte vidunderligt. Måske for få nyrer til 4 personer? Jeg synes, der skal beregnes 3-4 stk pr. person. Og så lidt mere sovs :o)