Kinesisk lammepande
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammekødet skæres i meget tynde skiver.
Hvidløgsfedene pilles og hakkes fint.
Kødet blandes med hvidløg, sojasauce, maizenamel og 1 spsk. olie og trækker tildækket i 30 minutter.
Porrerne skylles grundigt, og den hvide del skæres i tynde skiver på skrå. Resten af olien varmes op på en stor stegepande, og det marinerede kød steger for stærk varme og under stadig omrøring 1-2 minutter, hvorefter det tages af panden og stilles til side. Svinefedtet varmes på den samme pande, og heri svitses porrerne 1-2 minutter under stadig omrøring, hvorefter de drysses med salt. Porreskiverne må ikke blive brune. Kom nu lammekødet ved og bland det godt med porrerne. Tilsæt sherryen og lad det hele stage endnu 1 minut for stærk varme og under omrøring. Serveres straks med løse ris eller flute. Tips: Lammekød er lettere at skære tyndt ud, hvis det er letfrossent. |
|
Opskriften er vist 16460 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne