Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesisk lammepande

Kinesisk lammepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesisk lammepande, billede 4 Kinesisk lammepande, billede 1 Kinesisk lammepande, billede 2 Kinesisk lammepande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.lammekød, kølle
2 fedhvidløg
1 spsk.kinesisk sojasauce
½ tsk.maizenamel
3 spsk.olie
4 tyndeporrer
2-3 spsk.svinefedt
 salt
2 spsk.tør sherry
 


Opskrift:

Lammekødet skæres i meget tynde skiver. Hvidløgsfedene pilles og hakkes fint. Kødet blandes med hvidløg, sojasauce, maizenamel og 1 spsk. olie og trækker tildækket i 30 minutter.

Porrerne skylles grundigt, og den hvide del skæres i tynde skiver på skrå. Resten af olien varmes op på en stor stegepande, og det marinerede kød steger for stærk varme og under stadig omrøring 1-2 minutter, hvorefter det tages af panden og stilles til side.

Svinefedtet varmes på den samme pande, og heri svitses porrerne 1-2 minutter under stadig omrøring, hvorefter de drysses med salt. Porreskiverne må ikke blive brune. Kom nu lammekødet ved og bland det godt med porrerne. Tilsæt sherryen og lad det hele stage endnu 1 minut for stærk varme og under omrøring.

Serveres straks med løse ris eller flute.

Tips:

Lammekød er lettere at skære tyndt ud, hvis det er letfrossent.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 13413 gange,
og udskrevet 144 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu