Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tournedos med gåselever

Tournedos med gåselever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 tournedos’er a ca. 180 g. skåret af oksemørbrad
 olivenolie
 smør
 salt
 peber
100 g.gåseleverpostej
1 lilletrøffel
 


Opskrift:

Brun kødet hurtigt på en varm pande, afkøl og skær en lomme. Skær trøflen i skiver og gem fond fra dåsen. Fyld bøfferne med gåseleverpostej og trøffelskiver og dyp med trøffelfond. Drys med salt og peber og stil i ovnen ved 225 grader i ca. 5 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 6120 gange,
og udskrevet 117 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu