Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tournedos med gåselever

Tournedos med gåselever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 tournedos’er a ca. 180 g. skåret af oksemørbrad
 olivenolie
 smør
 salt
 peber
100 g.gåseleverpostej
1 lilletrøffel
 
Opskrift:
Brun kødet hurtigt på en varm pande, afkøl og skær en lomme. Skær trøflen i skiver og gem fond fra dåsen. Fyld bøfferne med gåseleverpostej og trøffelskiver og dyp med trøffelfond. Drys med salt og peber og stil i ovnen ved 225 grader i ca. 5 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 6509 gange,
og udskrevet 135 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu