Tournedos med gåselever

Tournedos med gåselever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 tournedos’er a ca. 180 g. skåret af oksemørbrad
 olivenolie
 smør
 salt
 peber
100 g.gåseleverpostej
1 lilletrøffel
 
Opskrift:
Brun kødet hurtigt på en varm pande, afkøl og skær en lomme. Skær trøflen i skiver og gem fond fra dåsen. Fyld bøfferne med gåseleverpostej og trøffelskiver og dyp med trøffelfond. Drys med salt og peber og stil i ovnen ved 225 grader i ca. 5 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 6967 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu