tournedos’er a ca. 180 g. skåret af oksemørbrad4 tournedos’er a ca. 180 g. skåret af oksemørbrad
olivenolie olivenolie
smør smør
salt salt
peber peber
100
g.
gåseleverpostej100 g. gåseleverpostej
1
lille
trøffel1 lille trøffel
Opskrift:
Brun kødet hurtigt på en varm pande, afkøl og skær en lomme.
Skær trøflen i skiver og gem fond fra dåsen.
Fyld bøfferne med gåseleverpostej og trøffelskiver og dyp med trøffelfond.
Drys med salt og peber og stil i ovnen ved 225 grader i ca. 5 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 6725 gange, og udskrevet 150 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider