lammefileter a. ca. 250 g.2 lammefileter a. ca. 250 g.
olivenolie olivenolie
salt salt
peber peber
100
g.
feta100 g. feta
1
lille bundt dild1 lille bundt dild
hvidløg hvidløg
Opskrift:
Brun lammefileterne på en varm pande, afkøl og skær en lomme.
Fyld med feta, hvidløg og hakket dild og drys med salt og peber.
Stil i ovnen ved 200 grader i ca. 7 minutter.
Skær i tykke skiver og server.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(8 stemmer)
Opskriften er vist 18493 gange, og udskrevet 491 gange.
Kommentarer
Norge - 2009-09-19 21:14:19 Som tilbehør brukte jeg blomkålpure og grillet rød paprika. Smakte helt utmerket, og fint for oss som sparer på karbohydratene
- 0000-00-00 00:00:00 tilbehør ?
- 0000-00-00 00:00:00 mums
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider