Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekotelet med oliven-fars

Svinekotelet med oliven-fars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 tykke svinekoteletter a ca. 200 g.
 olivenolie
 skiveafskorpet sandwichbrød
 salt
 peber
1 niprosmarin
3 spsk.mælk
½ hakket løg
2 spsk.grønne oliven
 


Opskrift:

Brun koteletterne på en varm pande, afkøl og skør en lomme i hver. Læg brødet i blød i mælken. Svits løget i lidt olie og rør det i brødet. Rør krydderier og hakkede oliven i og fyld koteletterne. Fæstn med tandstikker og stil dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 3739 gange,
og udskrevet 55 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu