Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svinekotelet med oliven-fars

Svinekotelet med oliven-fars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 tykke svinekoteletter a ca. 200 g.
 olivenolie
 skiveafskorpet sandwichbrød
 salt
 peber
1 niprosmarin
3 spsk.mælk
½ hakket løg
2 spsk.grønne oliven
 
Opskrift:
Brun koteletterne på en varm pande, afkøl og skør en lomme i hver. Læg brødet i blød i mælken. Svits løget i lidt olie og rør det i brødet. Rør krydderier og hakkede oliven i og fyld koteletterne. Fæstn med tandstikker og stil dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4027 gange,
og udskrevet 86 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu