tournedos’er a ca. 180 g. skåret af oksemørbrad4 tournedos’er a ca. 180 g. skåret af oksemørbrad
salt salt
peber peber
olivenolie olivenolie
1
lille bdt. Persille1 lille bdt. Persille
¾
dl.
hasselnøddekerner¾ dl. hasselnøddekerner
1-2
fed
hvidløg1-2 fed hvidløg
1
spsk.
revet parmesan1 spsk. revet parmesan
Opskrift:
Brun kødet hurtigt på en varm pande og afkøl.
Skær en lomme i hver.
Kom persille, hasselnødder, hvidløg og parmesan i blenderen og kør lidt olie i, til det lige hænger sammen.
Drys med salt og peber og fyld tournedos’erne, som stilles i en 225 grader varm ovn i ca 5 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7698 gange, og udskrevet 212 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider