Tournedos med persillepesto

Tournedos med persillepesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 tournedos a ca. 180 g. skåret af oksemørbrad
 salt
 peber
 olivenolie
1 lille bdt. Persille
0.75 dl.hasselnøddekerner
1-2 fedhvidløg
1 spsk.revet parmesan
 
Opskrift:
Brun kødet hurtigt på en varm pande og afkøl. Skær en lomme i hver. Kom persille, hasselnødder, hvidløg og parmesan i blenderen og kør lidt olie i, til det lige hænger sammen. Drys med salt og peber og fyld tournedos’erne, som stilles i en 225 grader varm ovn i ca 5 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7823 gange,
og udskrevet 212 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu