stykker vildsvinefilet a ca. 180 g.4 stykker vildsvinefilet a ca. 180 g.
salt salt
peber peber
olivenolie olivenolie
150
g.
blandede svampe150 g. blandede svampe
150
g.
bacon150 g. bacon
et drys enebær et drys enebær
Opskrift:
Brun bøfferne hurtigt på en varm pande.
Afkøl og skær en lomme.
Hak svampe og bacon, men gem 4 skiver bacon.
Svits blandingen i lidt olie på en pande.
Drys med salt, peber og enebær og fyld bøfferne.
Sno et stykke bacon om hver, fæstn med tandstikker og stil dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 10 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(14 stemmer)
Opskriften er vist 39738 gange, og udskrevet 961 gange.
Kommentarer
Mads - 2012-04-02 13:25:14 Ser lækkert ud. jeg skal lave det samme med rudfrugter i aften. Hvilken sovs vil i anbefale?
madsvinet - 2011-12-22 20:24:24 Det dér er til Dato det lækreste anrettede stykke vildsvin jeg nogensinde har set!!
glæder mig til at prøve det.. NAM NAM :)
Per - 2011-11-04 19:15:20 På billedet har vi brugt råstegte rodfrugter som tilbehør.
Maria Petersen - 2009-09-04 13:05:58 Fløde stuvede kantareller:
500 g kantareller
1 fint hakket løg
2,5dl 7% madlavningsfløde
finthakket persille
salt, peber og smør til stegning
Børst kantereller og svits dem i smør. Tag dem op og svits løget let gylden, tilsæt kantareller og fløde, kog igennem, smag med salt og peber. Drys persille over.
joeson - 2008-05-03 20:00:33 Ku være rart med kommentar om tilbehør :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider