Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildsvinefilet med svampe

Vildsvinefilet med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Vildsvinefilet med svampe, billede 4 Vildsvinefilet med svampe, billede 1 Vildsvinefilet med svampe, billede 2 Vildsvinefilet med svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 stykker vildsvinefilet a ca. 180 g.
 salt
 peber
 olivenolie
150 g.blandede svampe
150 g.bacon
 et drys enebær
 


Opskrift:

Brun bøfferne hurtigt på en varm pande. Afkøl og skær en lomme.

Hak svampe og bacon, men gem 4 skiver bacon. Svits blandingen i lidt olie på en pande. Drys med salt, peber og enebær og fyld bøfferne.

Sno et stykke bacon om hver, fæstn med tandstikker og stil dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 10 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (14 stemmer)

Opskriften er vist 36228 gange,
og udskrevet 918 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mads  -  2012-04-02 13:25:14
Ser lækkert ud. jeg skal lave det samme med rudfrugter i aften. Hvilken sovs vil i anbefale?


madsvinet  -  2011-12-22 20:24:24
Det dér er til Dato det lækreste anrettede stykke vildsvin jeg nogensinde har set!! glæder mig til at prøve det.. NAM NAM :)


Per  -  2011-11-04 19:15:20
På billedet har vi brugt råstegte rodfrugter som tilbehør.


Maria Petersen  -  2009-09-04 13:05:58
Fløde stuvede kantareller: 500 g kantareller 1 fint hakket løg 2,5dl 7% madlavningsfløde finthakket persille salt, peber og smør til stegning Børst kantereller og svits dem i smør. Tag dem op og svits løget let gylden, tilsæt kantareller og fløde, kog igennem, smag med salt og peber. Drys persille over.


joeson  -  2008-05-03 20:00:33
Ku være rart med kommentar om tilbehør :-)