Svinekammen skæres i ca. 2 cm. tykke skiver, der skæres en lomme i hver skive.
Heri fyldes en mos af, finhakket løg, selleri, honning, eddike, salt og peber. skiverne lukkes med snor.
Skiverne brunes på panden, overhældes med rødvin og fløde det simre i ca. 45 min.
Kartoflerne koges med i ca. 20 min.
Kartoflerne blændes og tilsættes sovsen igen.
Retten serveres med kogte blomkål og surterede løgringe.
Tilbehør:
Kartoflerne rengøres og skæres i 2 cm. tykke skiver, lægges på en bageplade.
Honning og smør smeltes sammen og smøres på kartoflerne, salt og peber drysses over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10548 gange, og udskrevet 205 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider