Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte Hasselvænget koteletter

Fyldte Hasselvænget koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 kg.svinekam uden svær
100 g.selleri
 Evt rødløg
2 dl.fløde
2 spsk.honning
1 spsk.aceto balsamico eddike
 salt
 peber
2 dl.rødvin
3 bagekartofler
 
 Tilbehør:
2,5 kg.bagekartofler
 Honning
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svinekammen skæres i ca. 2 cm. tykke skiver, der skæres en lomme i hver skive. Heri fyldes en mos af, finhakket løg, selleri, honning, eddike, salt og peber. skiverne lukkes med snor. Skiverne brunes på panden, overhældes med rødvin og fløde det simre i ca. 45 min.

Kartoflerne koges med i ca. 20 min. Kartoflerne blændes og tilsættes sovsen igen. Retten serveres med kogte blomkål og surterede løgringe.

Tilbehør:
Kartoflerne rengøres og skæres i 2 cm. tykke skiver, lægges på en bageplade.
Honning og smør smeltes sammen og smøres på kartoflerne, salt og peber drysses over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10380 gange,
og udskrevet 205 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu