Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildsvinefilet med fars

Vildsvinefilet med fars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skivervildsvinefilet a ca- 180 g.
1 spsk.olivenolie
150 g.hakket svinekød
½ revet løg
½ æg
2 spsk.hakkede sorte oliven
1 spsk.hakket persille
 salt
 peber
 lidt oregano
4 portioner tomatsauce
 


Opskrift:

Brun bøfferne hurtigt på en varm pande. Afkøl og skær en lomme. Svits svinekødet på en pande sammen med løget. Når al væde er fordampet, røres oliven og persille i, og det smages til med salt, peber og oregano. Rør ægget i og fyld i bøfferne, fæstn med tandstikker og stil dem i ovnen ved 200 grader i ca 10 minutter.

Server med tomatsauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10309 gange,
og udskrevet 198 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu