Vildsvinefilet med fars

Vildsvinefilet med fars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 skivervildsvinefilet a ca- 180 g.
1 spsk.olivenolie
150 g.hakket svinekød
½ revet løg
½ æg
2 spsk.hakkede sorte oliven
1 spsk.hakket persille
 salt
 peber
 lidt oregano
4 portioner tomatsauce
 
Opskrift:
Brun bøfferne hurtigt på en varm pande. Afkøl og skær en lomme. Svits svinekødet på en pande sammen med løget. Når al væde er fordampet, røres oliven og persille i, og det smages til med salt, peber og oregano. Rør ægget i og fyld i bøfferne, fæstn med tandstikker og stil dem i ovnen ved 200 grader i ca 10 minutter.

Server med tomatsauce.


karakterer:
Opskriften er vist 11570 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu