Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















James olivers lammekarry

James olivers lammekarry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
7 spsk.karryblanding
1 par spsk. rød karrypasta
2 spsk.smør
2 ds.hakkede tomater
 dl.vand eller fond
 kg.lammekød i terninger
1 håndfuld hakket mynte
 dl.yoghurt naturel
 limesaft
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 170 grader.

Sauter karryblandingen og –pasta gylden i smør i en stegegryde under regelmæssig omrøring. Tilsæt tomater og vand/fond, kog op, dæk med stanniol og stil gryden i ovnen i 1½ time, så smagen bliver meget koncentreret og intens. Fjern staniolen og stil gryden på blusset, så saucen reduceres og koncentreres. Dette er en basis karrysauce.

Sauter lammeterningerne gyldne i lidt olivenolie, tilsæt karrysaucen og lad simre 1 times tid, til kødet er mørt. Drys hakket koriander og mynte over den færdige ret og rør yoghurten i. Smag til med salt og peber og et ordentligt skvæt limesaft.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9339 gange,
og udskrevet 188 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kryger  -  2007-09-02 16:48:02
Han er og bliver min gud, har selv lavet den et par gange og den er SÅ LÆKKE, men bruger normalt svin i stedet!