tikka masala-pasta eller anden karry1 spsk. tikka masala-pasta eller anden karry
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1
ds.
flåede hakkede tomater1 ds. flåede hakkede tomater
½
l.
bouillon½ l. bouillon
400
g.
skrællede kartofler400 g. skrællede kartofler
100
g.
røde linser100 g. røde linser
300
g.
squash300 g. squash
200
g.
blomkål i små buketter200 g. blomkål i små buketter
salt salt
peber peber
frisk mynte frisk mynte
frisk koriander frisk koriander
Opskrift:
Brun kødet i olie sammen med karry og hvidløg.
Tilsæt tomat og bouillon og lad det koge ½ time for svag varme under låg.
Kom kartofler i tern ved, kog 15 minutter, tilsæt linser og kog i 5 minutter.
Skær squash i skiver og kom dem i gryden sammen med blomkålsbuketterne.
Kog det hele yderligere 10 minutter og smag til med salt og peber.
Server lammegryden med et drys af friske krydderurter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(8 stemmer)
Opskriften er vist 28422 gange, og udskrevet 537 gange.
Kommentarer
Per - 2014-10-13 11:11:45 Squash og blomkål havde stadig rigeligt bid i, for dem der ikke bryder sig om dette kan de tilsættes sammen med linserne så de får 15 minutter i alt.
monica d - 0000-00-00 00:00:00 det er jeg ikke enig i den smager ok
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider