Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svinekød i sur-sød sauce

Svinekød i sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.skinkeschnitzler
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 porre
1 løg
2 gulerødder
3 spsk.maizena
4 spsk.olie
4 spsk.eddike
1 tsk.sukker
 lidt risvin eller tør sherry
 
Opskrift:
Både grøntsager og skinkeschnitzler skæres i fine strimler. Kødet vendes i Maizena og steges gyldent i olie. Kødet tages fra og holdes varmt. Derefter steges også grøntsager i hed olie, ganske kort, de skal være sprøde. Eddike, risvin og sukker røres sammen og hældes ved, og der jævnes med Maizena. Blandingen hældes over kødet.

Retten serveres rygende varm med kogte, løse ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11912 gange,
og udskrevet 249 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu