Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzler med danablu-pasta og pebersalat

Skinkeschnitzler med danablu-pasta og pebersalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 skinkeschnitzler af inderlår,
1-1½ cm.tykke.
15 g.smør eller margarine
 salt
 peber
 
2 røde peberfrugter
2 tsk.olie
1 spsk.vand
1 spsk.kryddereddike
 Salt
300 g.pasta
3 dl.sødmælk
50 g.Danablue ost
 Salt
250 g.fine ærter (frosne)
3-4 spsk.finthakket persille eller basilikum
 


Opskrift:

Først laves pebersalaten:
Skyl og rens peberfrugterne, og skær dem i strimler. Bring dem i kog med vand og olie i en gryde, dæmp varmen og damp strimlerne under låg i 2 minutter. Hæld peberfrugterne op i en skål, og tilsæt eddike og salt.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld den i en sigte og skyl gryden.

Varm mælken op under omrøring sammen med osten. Tilsæt pastaen, når osten er opløst. Kog pastaen ved middel varme og under omrøring i 3-4 minutter, indtil ostemassen svøber sig om den. Tilsæt ærter og hakket grønt. Stil pastaen til side, mens skinkeschnitzlerne steges.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Drys med peber, og brun dem hurtigt på begge sider ved kraftig varme. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige i 1½-2 minutter på hver side. Drys med salt.

Servér skinkeschnizlerne sammen med pastaen og pebersalaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5720 gange,
og udskrevet 128 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu