Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Birkebos specialitet med blomkålssalat

Birkebos specialitet med blomkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
3 kg.svinekam uden spæk
3/4 kg.løg
1/2 selleri
 paprika
 salt
 peber
1/2 fl.rødvin
 
 Rødbeder:
4 rødbeder
1/2 glashonning
1/2 fl.balsamicoeddike
1/2 fl.rødvin
 
 Kartofler:
2 1/2 kg.kartofler
1/2 l.fløde
2 1/2 dl.hvidvin
 
 Dressing:
 blomkål
 rødløg
1/2 dl.jomfruolivenolie
1-2 tsk.balsamicoeddike
 salt
 


Opskrift:

Kødet skæres ud i tykke koteletter - der skæres en lomme i.

Løg skæres i skiver og svitses på en pande i olie uden til de bliver blanke. Selleri rives på et råkostjern.

Lommen i kødet krydres med paprika og fyldes med blandingen af løg og de revne selleri. Lommen lukkes med en kødnål.
Koteletterne brunes på en pande, lægges i et fad, drysses med salt og peber og der hældes en 1/2 flaske rødvin i fadet.
Koteletterne drysses med lidt reven selleri og steges i ovn ved 200 grader til de er møre.

Rødbeder:
Rødbeder skrælles og skærer i bjælker. De koges som man ønsker dem i en blanding af honning, rødvin og balsamicoeddike. Når rødbederne er færdige tages de op af lagen, som man lader koge ind til en tyk sirupsmasse. Derefter kommes rødbederne tilbage i lagen og serveres varme.

Kartofler:
Kartoflerne skrælles og skæres i bjælker. De steges i ca. 1/2 time i en wok, hvorefter der tilsættes piskefløde og hvidvin, og der lægges låg på. Kartoflerne koges til de er møre.

Dressing:
Blomkål skylles og deles i små buketter. Rødløg skæres i ringe. Der laves dressing af jomfruolivenolie, balsamicoeddike og lidt salt. Blomkålsbuketterne og rødløgene vendes i dressingen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 21813 gange,
og udskrevet 254 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu