Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzel med kolde forårskartofler

Skinkeschnitzel med kolde forårskartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 skinkeschnitzler á 180 g, skåret i 3 stykker hver
 salt
 peber
 olie til stegning
1 bdt.forårsløg (minus top)
350 g.kogte kartofler
1 lille bæger creme fraiche 18%
 salt
 peber
75 g.syltede drueagurker (ca. 3 stk), finthakket
 toppen fra ½ bundt forårsløg, finthakket
½ bdt.dild, finthakket
 


Opskrift:

Kartoflerne koges, afkøles og skæres i skiver. Bland creme fraiche, drueagurk, dild og toppen fra forårsløgene. Smag til med salt og peber. Forårsløgene koges et par minutter i letsaltet vand.

Schnitzlerne steges af på begge sider og serveres sammen med kartoffelsalaten og de friskkogte forårsløg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8813 gange,
og udskrevet 125 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu