Skinkeschnitzel med kolde forårskartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges, afkøles og skæres i skiver. Bland creme fraiche, drueagurk, dild og toppen fra forårsløgene. Smag til med salt og peber. Forårsløgene koges et par minutter i letsaltet vand.
Schnitzlerne steges af på begge sider og serveres sammen med kartoffelsalaten og de friskkogte forårsløg. |
|
Opskriften er vist 11291 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne