Skinkeschnitzel med cheddarost

Skinkeschnitzel med cheddarost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skinkeschnitzler á ca. 150 g
2 skivercheddarost ialt 50 g
 salt
 peber
 olie til stegning
 mel
 æg
 rasp
1 squash
1 tomat
1 spsk.olivenolie
0.5 tsk.rosa peberkorn
 salt
 peber
100 g.tørrede pastapenne
 
Opskrift:
Schnitzlerne bankes ud. Osten lægges på den ene halvdel og schnitzel foldes som en halvmåne. Paneres i mel, sammepisket æg og rasp. Krydres med salt og peber.

Steges gyldne på pande ved svag varme i olie. Bages videre i ovn ved 175 grader i ca. 12-14 min.

Pastaen koges al dente og hældes i sigte til afdrypning.

Squash rives på råkostjern. Tomaten skæres i små tern. Squash og tomat steges på panden. Tilsættes rosa peberkorn og vendes tilsidst med pasta. Varmes igennem og krydres med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 10550 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en virkelig lækker måde at behandle en schnitzel på. Superb!!!!