Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzel med cheddarost

Skinkeschnitzel med cheddarost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 skinkeschnitzler á ca. 150 g
2 skivercheddarost ialt 50 g
 salt
 peber
 olie til stegning
 mel
 æg
 rasp
1 squash
1 tomat
1 spsk.olivenolie
½ tsk.rosa peberkorn
 salt
 peber
100 g.tørrede pastapenne
 


Opskrift:

Schnitzlerne bankes ud. Osten lægges på den ene halvdel og schnitzel foldes som en halvmåne. Paneres i mel, sammepisket æg og rasp. Krydres med salt og peber.

Steges gyldne på pande ved svag varme i olie. Bages videre i ovn ved 175 grader i ca. 12-14 min.

Pastaen koges al dente og hældes i sigte til afdrypning.

Squash rives på råkostjern. Tomaten skæres i små tern. Squash og tomat steges på panden. Tilsættes rosa peberkorn og vendes tilsidst med pasta. Varmes igennem og krydres med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8055 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pyras  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en virkelig lækker måde at behandle en schnitzel på. Superb!!!!