Avocadoen flækkes, kødet tages ud af skallen og moses med citronsaft, peberrod og salt.
Skinkeschnitzlerne steges et par minutter på hver side. En skefuld avocadomos lægges på hver schnitzel.
Stegte kartofler:
Kartoflerne skrælles og skæres i både som overhældes med olivenolie, græsk grillkrydderi, salt og peber.
Det hele rystes godt sammen og hældes i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bages i ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca 45 minutter.
Tilbehør:
Stegte kartofler og evt. tomatsalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 44755 gange, og udskrevet 603 gange.
Energi:
KJ total 10555 (2513 kcal)
KJ pr. Pers. 2638 (628 kcal)
Vægt ialt 2476 gram
Vægt pr. Pers. 619 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 426 KJ (101 kcal) Protein 6.4 gram Fedt 4.3 gram Kulhydrat 10.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Weiwei - 2011-02-24 17:58:43 den advocada blanding er rigtig god men et til to hvidløg gir bare lige det sidste.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider