Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeruller med rosmarin

Skinkeruller med rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Skinkeruller med rosmarin, billede 4 Skinkeruller med rosmarin, billede 1 Skinkeruller med rosmarin, billede 2 Skinkeruller med rosmarin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
80 gram Seranoskinke
2 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Rosmarin, frisk
   
3 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Ovnbagte kartofler:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Græsk grillkrydderi
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Snitzlerne drysses med salt, peber og paprika og smøres med flødeost. Skinkeskiven lægges på og der stryges med sennep og drysses med persille og rosmarin. Kødet rulles sammen og enderne bindes med kødsnor.

Brun rullerne i smør i en gryde og spæd med 3 dl bouillon. Lad rullerne koge ved svag varme ca. 30 minutter.

Skyen sigtes og smørbolle røres i, spæd op med fløde og tilsæt evt. kulør. Smag til med salt og peber.

Ved servering fjernes kødsnoren.

Ovnbagte kartofler:
Kartoflerne skrælles og skæres i både som overhældes med olivenolie, græsk grillkrydderi, salt og peber. Det hele rystes godt sammen og hældes i en bradepande beklædt med bagepapir. Bages i ovn ved 225 grader C Alm. ovn i ca 45 minutter.

Serveres salat og ovnkartofler til rullerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (18 stemmer)

Opskriften er vist 62241 gange,
og udskrevet 2412 gange.


Energi:
KJ total 13642 (3248 kcal)
KJ pr. Pers. 3410 (812 kcal)
Vægt ialt 2364 gram
Vægt pr. Pers. 591 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 577 KJ (137 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tina  -  2015-02-04 21:25:02
God ret men synes kødet bliver temmelig tørt og sejt. Skal det koge så længe?


Mona  -  2014-03-09 20:43:08
En ok ret, men synes, at kødet blev lidt sejt. Gav det ellers kun de 30 minutter, som der står i opskriften.


Tina  -  2012-03-01 09:59:17
Synes det blev for mange smagsvarianter som blev sat sammen. Både rosmarin, sennep, serranoskinke og persille har meget smag. Lidt for kraftig og rodet til min smag. Tror jeg ville synes bedre om retten, hvis man dropper enten sennepen eller rosmarinen. Men kan godt se at andre synes godt om retten.


Muren  -  2011-02-28 11:40:29
Rigtig lækker ret.Skal helt klar pøves igen.


Anne - Grethe  -  2010-03-16 20:29:26
pas på med rosmarinen, den er meget dominerende, eller en lækker ret


Heidi  -  2009-03-24 12:49:09
UHMMMM..... sikke en lækker ret. Brugte dog kun frisk hakket persille. Man kan sagtens spare på fløden. Tror kun at jeg brugte ca. 1 dl. Den får 10 herfra.


martinel  -  2008-11-10 18:53:03
Fin ret der er nem at lave. Dog skal man forvente at bruge 45-60 min i alt på at lave den så den er lidt tidskrævende på en hverdagsaften.


GA  -  2008-10-23 10:53:48
Kan varmt anbefales, var ikke så svær at lave som jeg først troede. Brugte kødnåle i mangel af kødsnor. Sovsen var skøn og vi havde nok til dagen efter, men vi er også kun 2 voksne.