skinkeschnitzler af inderlår4 skinkeschnitzler af inderlår
100
g.
hakkede grønne oliven100 g. hakkede grønne oliven
8
skiver
parmaskinke8 skiver parmaskinke
1
spsk.
olie1 spsk. olie
10
g.
smør10 g. smør
salt salt
peber peber
1-2
fed
hakket hvidløg1-2 fed hakket hvidløg
1
ds.
hakkede tomater1 ds. hakkede tomater
Tilbehør: Tilbehør:
Kartoffelmos Kartoffelmos
Grøn salat Grøn salat
Opskrift:
Skær schnitzlerne midt over og bank alle 8 stykker tynde mellem to stykker pergamentpapir. Fordel de hakkede grønne oliven ovenpå og rul kødet sammen til en rulle. Anbring en skive parmaskinke om hver kødrulle og fastgør med kødpinde.
Brun olie og smør i en sauterpande. Drys salt og peber over. Tilsæt hvidløg. Dæmp varmen. Hæld tomaterne i panden. Læg låg på og lad rullerne småstege i ca. 20 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5497 gange, og udskrevet 104 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider