Skinkeruller med oliven
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Skær schnitzlerne midt over og bank alle 8 stykker tynde mellem to stykker pergamentpapir. Fordel de hakkede grønne oliven ovenpå og rul kødet sammen til en rulle. Anbring en skive parmaskinke om hver kødrulle og fastgør med kødpinde.
Brun olie og smør i en sauterpande. Drys salt og peber over. Tilsæt hvidløg. Dæmp varmen. Hæld tomaterne i panden. Læg låg på og lad rullerne småstege i ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 6614 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne