Bank snitzlerne tynde med en kødhammer. Smør et lag sennep på. Læg skinken på og krydr med basilikum, salt og peber.
Rul snitzlerne sammen som en roulade og bind dem med bomuldsgarn.
Brun rullerne hele vejen rundt i olien. Hæld vand ved og steg kødet under låg ved svag varme i ca 10 min.
Tag rullerne op og lad dem hvile indpakket i 10 min.
Fjern snoren og skær skinkerullerne i tynde skiver og server.
Server skinkerullerne med grønsager og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 11355 gange, og udskrevet 133 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider