Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinke- og grønsagspande

Skinke- og grønsagspande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Skinke- og grønsagspande, billede 4 Skinke- og grønsagspande, billede 1 Skinke- og grønsagspande, billede 2 Skinke- og grønsagspande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.skinkestrimler
1 spsk.hvedemel
2 spsk.smør eller margarine
 
1 bdt.forårsløg
400 g.champignon renset vægt
1 fedhvidløg
2 dl.hønsebouillon
2 spsk.soya
 salt
 peber
½ tsk.karry
 


Opskrift:

Kødet skåret i meget tynde strimler vendes i mel. Skær løgene og champignon i skiver.

Brun kødet i fedtstof og tilsæt løg og champignon. Steg ca. 3 minutter.

Pres hvidløget ned på panden. Tilsæt bouillon og soya. Kog ca. 15 minutter.

Smag til med salt, peber og karry.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19104 gange,
og udskrevet 572 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu