| |
|
Skinke- og grønsagspande
Skinke- og grønsagspande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
600 | g. | skinkestrimler600 g. skinkestrimler | 1 | spsk. | hvedemel1 spsk. hvedemel | 2 | spsk. | smør eller margarine2 spsk. smør eller margarine | | | | 1 | bdt. | forårsløg1 bdt. forårsløg | 400 | g. | champignon renset vægt400 g. champignon renset vægt | 1 | fed | hvidløg1 fed hvidløg | 2 | dl. | hønsebouillon2 dl. hønsebouillon | 2 | spsk. | soya2 spsk. soya | | | salt salt | | | peber peber | ½ | tsk. | karry½ tsk. karry | | | |
| |
Kødet skåret i meget tynde strimler vendes i mel. Skær løgene og champignon i skiver.
Brun kødet i fedtstof og tilsæt løg og champignon. Steg ca. 3 minutter.
Pres hvidløget ned på panden. Tilsæt bouillon og soya. Kog ca. 15 minutter.
Smag til med salt, peber og karry.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 20274 gange, og udskrevet 606 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|