Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Schnitzel som fricandeau

Schnitzel som fricandeau, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 skinkeschnitzler
2 skiverrøget spæk
25 g.margarine
3 dl.sødmælk
 Salt
 peber
 Kulør
 


Opskrift:

Spækkes skæres i 4 lange strimler. Schnitzlerne deles 1 gang og hvert kødstykke spækkes med en spækstrimmel og brunes i margarine. Mælk, krydderier og kulør tilsættes. Snurre mør ca. 15 minutter.

Server grøn salat og kartofler til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6365 gange,
og udskrevet 57 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu