Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paneret skinkeschnitzel med ærter

Paneret skinkeschnitzel med ærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Paneret skinkeschnitzel med ærter, billede 4 Paneret skinkeschnitzel med ærter, billede 1 Paneret skinkeschnitzel med ærter, billede 2 Paneret skinkeschnitzel med ærter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
800 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Kartoflerne koges møre og stilles koldt. Skæres i skiver når de er kolde.

Schnitzlerne bankes flade med håndroden og paneres i mel, sammenpisket æg og rasp. Steges ca. 3-4 minutter ved svag varme på begge sider, afhængig af tykkelse. Krydres med salt og peber.

Schnitzlerne tages af panden og der tilsættes lidt smør. Kartoflerne brases gyldne og krydres med salt og peber.

I en lille gryde sauteres de finthakkede løg og der tilsættes ærter. Varmes igennem.

Servér evt. med lidt smørsauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (42 stemmer)

Opskriften er vist 229658 gange,
og udskrevet 2371 gange.


Energi:
KJ total 8561 (2038 kcal)
KJ pr. Pers. 2140 (509 kcal)
Vægt ialt 2030 gram
Vægt pr. Pers. 507 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 421 KJ (100 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 10.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Michael - 05/04-16  -  2016-04-05 20:07:58
Virkelig lækker ret, og det smager af barndommen.


Martin  -  2009-08-12 18:59:23
peberrod og kapers samt en citronskive så føler man sig som i tyskland!! Lækkert.


Flemming Nielsen  -  2009-03-09 11:50:06
Det sætter lige prikken over ièt med reven peberrod og gaffelbidder til