Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte skinkeschnitzler med pasta

Fyldte skinkeschnitzler med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skinkeschnitzler af inderlår (ca. 1 cm tykke)
2 spsk.dijonsennep
2 tsk.herbes de provence
1 tsk.vineddike
4 spsk.rugmel (eller hvedemel)
 Salt
 peber
10 g.smør eller margarine
 
 Pasta med basilikum:
250 g.frisk eller tørret båndspaghetti
6 spsk.creme fraiche 18%
2 spsk.parmesan
3 spsk.letmælk
2 spsk.hakket basilikum eller 2 tsk tørret
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Groft brød og evt. tomatsalat
 


Opskrift:

Bland sennep, provencekrydderi og vineddike i en lille skål. Smør blandingen på skinkeschnitzlerne, og fold dem midt over. Bland rugmel, salt og peber, og vend kødet heri.

Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme. Brun schnitzlerne ca. 1 minut på hver side. Skru ned på svag til middel varme, og steg dem færdige, ca. 3 minutter på hver side, til de er lige netop gennemstegte.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem en sigte, og kom pastaen tilbage i gryden. Stil gryden tilbage på varmen, og rør creme fraiche, parmesanost, letmælk og basilikum i pastaen. Smag til med salt og peber, og servér straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 18640 gange,
og udskrevet 425 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Trine  -  2011-02-25 11:05:20
Jeg forstår ikke det der med "Fold midt over".


Klaus  -  2009-01-17 14:50:08
super ret, nemt at lave, og putter man sennepsblanding på dagen efter og sætter i ovnen, under staniol, er det lige før dag smager bedre end dag1