Bank schnitzlerne 1 cm tynde mellem 2 stykker pergamentpapir. Smør dem med sennep på den ene side. Læg ost og basilikum på. Fold kødet over fyldet og luk med kødpinde. Krydr med salt og peber.
Brun kødet i smør 1 min. på hver side ved stærk varme. Steg videre på middelvarme, ca. 4 min. på hver side.
Brød og smørdampede grøntsager f.eks. Gulerod, porre og hvidkål.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(15 stemmer)
Opskriften er vist 108799 gange, og udskrevet 1758 gange.
Energi:
KJ total 7321 (1743 kcal)
KJ pr. Pers. 1830 (435 kcal)
Vægt ialt 1682 gram
Vægt pr. Pers. 420 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 435 KJ (103 kcal) Protein 10.3 gram Fedt 5.2 gram Kulhydrat 4.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Vicki - 2011-01-02 19:42:11 Det er super nemt og smager super lækkert. Kan anbefales til hver en lejlighed. Både til hverdag og hvis det skulle være lidt finere.
Johnni - 2010-09-29 08:23:51 Hold da helt op det ser helt vildt lækkert ud, og man skulle da være et skarn, hvis man ikke fik lyst til at prøve dette efter de billeder, fra at være en kedelig schnitzel, til at være noget gastronomisk.
Det er super med de billeder, som er ved siden af opskrifterne, rigtig professionelt og brugervenligt lavet. :-)
Per - 2009-07-22 19:15:55 På billedet har vi serveret brasekartofler til.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider