Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt skinkeschnitzel

Fyldt skinkeschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldt skinkeschnitzel, billede 4 Fyldt skinkeschnitzel, billede 1 Fyldt skinkeschnitzel, billede 2 Fyldt skinkeschnitzel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
4 skiver Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
1 håndfuld Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
300 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
300 gram Grønne bønner. dybfrost
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Bank schnitzlerne 1 cm tynde mellem 2 stykker pergamentpapir. Smør dem med sennep på den ene side. Læg ost og basilikum på. Fold kødet over fyldet og luk med kødpinde. Krydr med salt og peber.

Brun kødet i smør 1 min. på hver side ved stærk varme. Steg videre på middelvarme, ca. 4 min. på hver side.

Brød og smørdampede grøntsager f.eks. Gulerod, porre og hvidkål.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (15 stemmer)

Opskriften er vist 105719 gange,
og udskrevet 1699 gange.


Energi:
KJ total 7321 (1743 kcal)
KJ pr. Pers. 1830 (435 kcal)
Vægt ialt 1682 gram
Vægt pr. Pers. 420 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 435 KJ (103 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 4.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Vicki  -  2011-01-02 19:42:11
Det er super nemt og smager super lækkert. Kan anbefales til hver en lejlighed. Både til hverdag og hvis det skulle være lidt finere.


Johnni  -  2010-09-29 08:23:51
Hold da helt op det ser helt vildt lækkert ud, og man skulle da være et skarn, hvis man ikke fik lyst til at prøve dette efter de billeder, fra at være en kedelig schnitzel, til at være noget gastronomisk. Det er super med de billeder, som er ved siden af opskrifterne, rigtig professionelt og brugervenligt lavet. :-)


Per  -  2009-07-22 19:15:55
På billedet har vi serveret brasekartofler til.