Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignonschnitzel

Champignonschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Champignonschnitzel, billede 4 Champignonschnitzel, billede 1 Champignonschnitzel, billede 2 Champignonschnitzel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
400 gram Båndpasta, frisk grøn
   


Opskrift:

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Svits champignonerne i halve eller kvarte alt efter størrelse her, til de har afgivet noget væde. Tilsæt flødeosten i mindre stykker og lad stuvningen koge ved svag varme, til flødeosten er smeltet, og stuvningen er jævn, ca. 8 min. Tilsæt evt. bouillon. Smag til med salt og peber.

Vend skinkeschnitzlerne i mel krydret med salt og peber. Sted dem i gyldent smør i en pande, 4-5 min. På hver side. Læg de stuvede champignoner i bunden af et fladt fad. Anret schnitzlerne i en række ovenpå.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 96786 gange,
og udskrevet 2868 gange.


Energi:
KJ total 7082 (1686 kcal)
KJ pr. Pers. 1770 (421 kcal)
Vægt ialt 1670 gram
Vægt pr. Pers. 417 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 424 KJ (100 kcal)
Protein 11.4 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 15.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-04-05 18:43:18
Det skal HELT klart laves igen.. er du gal det smagte godt.. :)


Laila  -  2010-02-16 18:29:49
Meget lækker enkel middag men synes godt, der kunne have været lidt mere tilbehør til! Svampesovsen spiste vi 2 mand for det der svare til 4 personer.


Christine  -  2010-01-06 14:33:24
Undskyld men ligger den ikke under den forkerte kategori? Det kan da ikke betegnes fedtfattigt med al det smør der skal i.. Ja jeg ved godt at det kunne være værre, men alligevel :)


Dan  -  2009-07-09 18:48:43
Pas på med osten hvis ostesmagen ikke er dig, det kan være meget "ostet", og hurtigt ekstremt salatet. Men alt i alt en lækker omskrift som mætter ufattelig meget.


Per  -  2008-08-31 13:20:27
Kan laves på samme pande, start med schnitzlerne, tag dem af og hold varme og lav så champignonstuvningen.


  -  2007-12-10 09:34:22
Lyder da ekstremt lækkert. Den må jeg prøve en dag! Nam nam