Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skinkeschnitzler med tomatconkassé

Skinkeschnitzler med tomatconkassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke
15 g.smør
 salt
 peber
 
 Tomatconkassé:
6 tomater
1 lilleløg
½ spsk.olie
1 dl.creme fraiche 18%
1 spsk.dijonsennep
1 bundtpersille
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Løse ris evt. blandet med vilde ris samt ristet julesalat eller broccoli.
 
Opskrift:
Fjern skind og kerner fra tomaterne. Skær dem i små tern. Svits hakket løg i olie i en gryde. Tilsæt tomatkødet og kog ved svag varme i ca. 10 min. Rør creme fraiche og sennep i og varm det langsomt igennem. Kraftig varme vil få det til at skille. Smag til med salt, peber og hakket persille.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad smørret blive gyldent på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, 1½-2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Krydr med salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5777 gange,
og udskrevet 100 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu