Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzler med tomat-agurkesalsa

Skinkeschnitzler med tomat-agurkesalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, à ca. 125 g
2 tsk.olie
 salt
 peber
 
 Tomat agurkesalsa
2 tomater
1⁄4 agurk
1⁄4 løg
1 fedhvidløg
2 spsk.ketchup
 evt. 1/5-1/4 chili
 
 Glaserede forårsløg
10 forårsløg
½ spsk.olie
½-1 skalotteløg
½ dl.friske krydderurter, fx kørvel, persille og dild
 
 Tilbehør:
150 g.pasta
 


Opskrift:

Kom tomater i kvarte, skrællet agurk i grove stykker, løg, hvidløg og ketchup i en hurtighakker eller foodprocessor. Hak det lidt groft. Smag til med salt og peber og evt. chili, hvis salsaen ønskes stærk.

Kog pastaen.

Kog forårsløg i en dyb pande eller en stor gryde i 1 dl letsaltet vand med olien i. Kog uden låg – så alt vandet fordamper – til løgene er møre, men stadig har bid. Vend finthakket løg og krydderurter i lige før servering.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Varm olien på panden ved kraftig varme. Krydr kødet med peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt.

Tips:

Man kan nøjes med én af de nævnte krydderurter til forårsløgene. Man kan også blande salvie eller koriander sammen med de tre nævnte krydderurter, hvis man vil have en spændende blanding.

I frisk chili sidder det meste af styrken i mellemvægge og frø. Vil man have en mild chilismag, så brug kun selve frugtkødet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6219 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu