skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 g2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 g
salt salt
peber peber
2
tsk.
olie eller 1 spsk smør2 tsk. olie eller 1 spsk smør
Spinatsauce Spinatsauce
½
frisk rød chili½ frisk rød chili
1
løg1 løg
250
g.
champignon250 g. champignon
200
g.
små spinatblade 200 g. små spinatblade
½
tsk.
muskatnød½ tsk. muskatnød
¾
dl.
fløde 13¾ dl. fløde 13
Tilbehør Tilbehør
2
dl.
ris, fx blanding med vilde ris2 dl. ris, fx blanding med vilde ris
Opskrift:
Kog risene.
Fjern mellemvægge og frø fra chilien og hak den fint. Hak løget groft og skær champignon i kvarte. Skyl spinaten.
Kødet
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien i en stor pande ved kraftig varme. Krydr kødet med salt og peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Hold kødet varmt på en tallerken, fx med stanniol over.
Spinatsauce
Svits chili, løg og champignon på panden i ca. 2 minutter ved god varme. Tilsæt fintrevet muskatnød og fløde. Lad saucen koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 minutter.
Tilsæt spinat og evt. sky fra kødet. Vend det hurtigt rundt i saucen til spinaten er varm. Smag saucen til med salt og peber.
Servér den straks.
Tips:
I stedet for fløde 13 kan bruges piskefløde, men så bliver fedtindholdet en del højere.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7556 gange, og udskrevet 160 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider