Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzler med spinatsauce

Skinkeschnitzler med spinatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 g
 salt
 peber
2 tsk.olie eller 1 spsk smør
 
 Spinatsauce
½ frisk rød chili
1 løg
250 g.champignon
200 g.små spinatblade
½ tsk.muskatnød
¾ dl.fløde 13
 
 Tilbehør
2 dl.ris, fx blanding med vilde ris
 


Opskrift:

Kog risene.

Fjern mellemvægge og frø fra chilien og hak den fint. Hak løget groft og skær champignon i kvarte. Skyl spinaten.

Kødet
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien i en stor pande ved kraftig varme. Krydr kødet med salt og peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Hold kødet varmt på en tallerken, fx med stanniol over.

Spinatsauce
Svits chili, løg og champignon på panden i ca. 2 minutter ved god varme. Tilsæt fintrevet muskatnød og fløde. Lad saucen koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 minutter.

Tilsæt spinat og evt. sky fra kødet. Vend det hurtigt rundt i saucen til spinaten er varm. Smag saucen til med salt og peber.

Servér den straks.

Tips:

I stedet for fløde 13 kan bruges piskefløde, men så bliver fedtindholdet en del højere.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6857 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu