Skinkeschnitzler med spinatsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene.
Fjern mellemvægge og frø fra chilien og hak den fint. Hak løget groft og skær champignon i kvarte. Skyl spinaten. Kødet Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien i en stor pande ved kraftig varme. Krydr kødet med salt og peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Hold kødet varmt på en tallerken, fx med stanniol over. Spinatsauce Svits chili, løg og champignon på panden i ca. 2 minutter ved god varme. Tilsæt fintrevet muskatnød og fløde. Lad saucen koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 minutter. Tilsæt spinat og evt. sky fra kødet. Vend det hurtigt rundt i saucen til spinaten er varm. Smag saucen til med salt og peber. Servér den straks. Tips: I stedet for fløde 13 kan bruges piskefløde, men så bliver fedtindholdet en del højere. |
|
Opskriften er vist 9002 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne