Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzler med pasta og basilikumfløde

Skinkeschnitzler med pasta og basilikumfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 skinkeschnitzler á 125 g, ca. 1½ cm tykke
 salt
 peber
15 g.smør eller margarine
 
250 g.champignon
350 g.frisk spinat eller frossen hel spinat, optøet
1-2 fedhvidløg
 
250 g.tørret pasta
1 dl.piskefløde
 frisk basilikum
 salt
 peber
 


Opskrift:

Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle og krydr med peber. Lad smørret blive gyldent på en pande med kraftig varme. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og sted dem færdige ½-2 minutter på hver side. Tag kødet af panden og hold det varmt.

Skær champignonerne i skiver og steg dem på panden. Skyl den friske spinat grundigt. Pres den optøede spinat for væde, hak den groft. Vend spiranten i champignonerne. Læg låg på og lad det simre 5 minutter. Smag til med salt, peber og evt. presset hvidløg.

Kog pastaen efter anvisning på pakke og hæld den i en sigte. Hæld fløden i pastagryden og lad den få et opkog. Tilsæt 1 dl kogende vand og hakkede basilikum blade, smag til med salt og peber og vend pastaen i.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8345 gange,
og udskrevet 174 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu