Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkesnitsel med grøntsagspasta

Skinkesnitsel med grøntsagspasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 skinkeschnitzler af inderlår 1-1½ cm tykke
10 g.smør eller margarine
 salt
 peber
 
175 g.frisk eller 125 g tørret båndpasta
250 g.broccoli
2-3 forårsløg eller ca. 10 cm porre
3 tomater
 evt. 6 soltørrede tomater
1 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
2-3 spsk.frisk basilikum eller 1½ tsk tørret
2 spsk.persille
 


Opskrift:

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

Skær broccoli i små buketter, og kog dem ca. 5 minutter i letsaltet vand. Rens forårsløgene, og skær dem i lange skrå skiver. Skær tomaterne i store terninger. Klip eller skær de tørrede tomater i strimler. Pil og hak hvidløget.

Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad smørret blive gyldent på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt schitzlerne på begge sider. Skru ned til middelvarme, og steg dem færdige, 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt.

Svits tørrede tomater, forårsløg, tomater og hvidløg 2 minutter i en gryde i olien. Krydr med salt og peber samt basilikum, hvis der bruges tørret basilikum. Lad det simre under låg 3-4 minutter.

Anret tomatblanding og broccoli på et fad sammen med afdryppet båndpasta, og pynt med friskhakket basilikum eller persille.

Frisk basilikum tilsættes lige før servering. Retten kan laves med dåsetomater, men væden skal hældes fra, ellers bliver grøntsagspastaen for fugtig.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16430 gange,
og udskrevet 284 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu