Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzler fra Umbrien

Skinkeschnitzler fra Umbrien, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 skinkeschnitzler af inderlår, 1-11/2 cm tykke
2 skiverspegeskinke
4 skivermozarellaost eller 2 spsk revet
4 friske salvieblade eller 1 tsk tørret
3 spsk.fint rasp
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
2 spsk.olivenolie
 
 
800 g.grøntsager, minimum 3 slags af følgende:
 tomater, aubergine, squash, blegselleri, fennikel, løg, peberfrugt
3 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
1 spsk.vineddike
2 kvistefrisk timian eller 1 tsk tørret
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
200 g.italiensk brød
 


Opskrift:

Rens og skyl alle grøntsagerne og skær dem i passende mundrette stykker. Hak hvidløg groft. Rør olie og vineddike sammen og tilsæt timian. Vend grøntsagerne heri. Kom dem i et ovnfast fad og “bag” dem i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Vend jævnligt grøntsagerne under stegningen.

Læg schnitzlerne i en plastpose og bank dem med den flade side af en kødhammer, til de er højst 1/2 cm tykke. Tag dem ud af plastposen. Dup dem tørre med køkkenrulle. Læg 1/2 skive skinke, en skive mozarellaost og salvie på den ene halvdel af schnitzlen. Fold den anden halvdel af schnitzlen over og hold sammen med kødnåle. Vend schnitzlerne i melblandet rasp krydret med salt og peber.

Lad olien blive varm på en pande. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Dæmp til middelvarme og steg dem færdige i ca. 3 minutter på hver side.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8807 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu