Skrab eller skrub kartoflerne, skær dem i tynde både og kog dem i en gryde med vand og salt. Når de er møre, hældes vandet fra. Læg dem i en skål. Hæld olie og ½-1 spsk citronsaft over mens de er varme, krydr med salt og peber. Lad dem trække i 10 minutter.
Lige før servering vendes fintsnittet rødløg, 2 spsk purløg og feldsalat i. Smag salaten til med limesaft, salt og peber.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Varm 2 tsk olie på panden ved kraftig varme. Krydr kødet med peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt.
Servér skinkeschnitzlerne og kartoffelsalat med lime og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(12 stemmer)
Opskriften er vist 46019 gange, og udskrevet 716 gange.
Energi:
KJ total 339950 (80940 kcal)
KJ pr. Pers. 84987 (20235 kcal)
Vægt ialt 76326 gram
Vægt pr. Pers. 19081 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 445 KJ (106 kcal) Protein 21.3 gram Fedt 2.2 gram Kulhydrat 0.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Annak - 0000-00-00 00:00:00 Det er en hurtig og nem ret. Jeg lavede den til min madklub (10 per.) og det var et hit - og opvasken var overkommelig :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider