Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzel med kartoffelssalat og lime

Skinkeschnitzel med kartoffelssalat og lime, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Skinkeschnitzel med kartoffelssalat og lime, billede 4 Skinkeschnitzel med kartoffelssalat og lime, billede 1 Skinkeschnitzel med kartoffelssalat og lime, billede 2 Skinkeschnitzel med kartoffelssalat og lime, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
4 tsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Paprika
   
  Kartoffelsalat:
800 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Limesaft
250 gram Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
100 gram Rucola, salat
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Skrab eller skrub kartoflerne, skær dem i tynde både og kog dem i en gryde med vand og salt. Når de er møre, hældes vandet fra. Læg dem i en skål. Hæld olie og ½-1 spsk citronsaft over mens de er varme, krydr med salt og peber. Lad dem trække i 10 minutter.

Lige før servering vendes fintsnittet rødløg, 2 spsk purløg og feldsalat i. Smag salaten til med limesaft, salt og peber.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm 2 tsk olie på panden ved kraftig varme. Krydr kødet med peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt.

Servér skinkeschnitzlerne og kartoffelsalat med lime og brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 45039 gange,
og udskrevet 681 gange.


Energi:
KJ total 339950 (80940 kcal)
KJ pr. Pers. 84987 (20235 kcal)
Vægt ialt 76326 gram
Vægt pr. Pers. 19081 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 445 KJ (106 kcal)
Protein 21.3 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 0.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Annak  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en hurtig og nem ret. Jeg lavede den til min madklub (10 per.) og det var et hit - og opvasken var overkommelig :-)