skinkeschnitzel af inderlår, 1 cm tykke 4 skinkeschnitzel af inderlår, 1 cm tykke
1
spsk.
olie 1 spsk. olie
2
spsk.
honning 2 spsk. honning
½
citron ½ citron
3
tsk.
grønne peberkorn 3 tsk. grønne peberkorn
frisk timian frisk timian
1
dl.
kaffefløde eller mælk 1 dl. kaffefløde eller mælk
salt salt
8
skalotteløg 8 skalotteløg
12
champignoner 12 champignoner
½
spsk.
olie ½ spsk. olie
2
dl.
rødvin 2 dl. rødvin
2
spsk.
brun farin 2 spsk. brun farin
salt salt
Tilbehør: Tilbehør:
1
kg.
kartofler eller pasta1 kg. kartofler eller pasta
Opskrift:
Rør honning med fintrevet skal af en halv citron, knuste/hakkede grønne peberkorn og lidt frisk hakket timian.
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem 1 minut på hver side. Smør den ene side af schnitzlerne med honningblandingen. Vend derefter schnitzlerne forsigtig på panden, sørg for at panden ikke er for varm og steg 1 minut.
Tag kødet af panden og lad det trække under stanniol.
Kom kaffefløde på panden til sauce. Smag til med salt.
Svits hele løg og svampe i olie i en gryde. Tilsæt rødvin og lad det koge op. Tilsæt brun farin og lidt salt og lad det simre til rødvinen begynder at blive tyk og lægger sig om løg og svampe. Det tager ca. 15 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 8572 gange, og udskrevet 220 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider