skinkeschnitzler af inderlår, ca. 350 g 2 skinkeschnitzler af inderlår, ca. 350 g
2
stk.
soltørrede tomater 2 stk. soltørrede tomater
½
bdt.
persille ½ bdt. persille
1
skive
mild ost 1 skive mild ost
peber peber
1
tsk.
olie 1 tsk. olie
1½
dl.
bouillon eller vand 1½ dl. bouillon eller vand
1
tsk.
majsstivelse 1 tsk. majsstivelse
evt. salt evt. salt
kødnåle kødnåle
Tilbehør: Tilbehør:
150
g.
pasta tilsat150 g. pasta tilsat
1
gulerod skåret i 5 cm lange tændstiktynde stænger1 gulerod skåret i 5 cm lange tændstiktynde stænger
Opskrift:
Dæk de soltørrede tomater med kogende vand og stil dem til side. Skær schnitzlerne midt over.
Læg dem i en plastpose og bank dem tyndere med den flade side af en kødhammer. Tag dem ud af plastposen. Dup dem tørre med køkkenrulle.
Hak persillen. Skær osten i 4 strimler. Kom peber på de 4 kødstykker og fordel persillen ovenpå.
Tag tomaterne op af vandet og pres vandet af dem. Skær tomaterne i halve. Læg et stykke på tværs af de 4 kødstykker og ovenpå en strimmel ost. Rul kødet sammen om fyldet og hold det fast med en kødnål.
Opvarm olien ved god varme i en gryde. Brun kødrullerne på alle sider. Tilsæt væsken. Skru ned på svag varme. Kog rullerne under låg i ca. 8 minutter. Vend dem efter ca. 4 minutter. Læg dem op på en tallerken.
Udrør majsstivelsen med 1 spsk koldt vand og pisk det i skyen. Kog saucen igennem. Smag den til med salt og si den evt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7157 gange, og udskrevet 102 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider