Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeruller med soltørrede tomater

Skinkeruller med soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 skinkeschnitzler af inderlår, ca. 350 g
2 stk.soltørrede tomater
½ bdt.persille
1 skivemild ost
 peber
1 tsk.olie
 dl.bouillon eller vand
1 tsk.majsstivelse
 evt. salt
 kødnåle
 
 Tilbehør:
150 g.pasta tilsat
1 gulerod skåret i 5 cm lange tændstiktynde stænger
 


Opskrift:

Dæk de soltørrede tomater med kogende vand og stil dem til side. Skær schnitzlerne midt over. Læg dem i en plastpose og bank dem tyndere med den flade side af en kødhammer. Tag dem ud af plastposen. Dup dem tørre med køkkenrulle. Hak persillen. Skær osten i 4 strimler. Kom peber på de 4 kødstykker og fordel persillen ovenpå. Tag tomaterne op af vandet og pres vandet af dem. Skær tomaterne i halve. Læg et stykke på tværs af de 4 kødstykker og ovenpå en strimmel ost. Rul kødet sammen om fyldet og hold det fast med en kødnål.

Opvarm olien ved god varme i en gryde. Brun kødrullerne på alle sider. Tilsæt væsken. Skru ned på svag varme. Kog rullerne under låg i ca. 8 minutter. Vend dem efter ca. 4 minutter. Læg dem op på en tallerken. Udrør majsstivelsen med 1 spsk koldt vand og pisk det i skyen. Kog saucen igennem. Smag den til med salt og si den evt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6702 gange,
og udskrevet 86 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu