Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeruller med smørdampede grøntsager

Skinkeruller med smørdampede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4  skinkeschnitzler af inderlår, ca. 500 g
1 spsk.dijonsennep
4 skiverspege- eller pålægsskinke
1 spsk.frisk eller 1 tsk tørret basilikum
 salt
 peber
1 spsk.olie
1 dl.vand
 evt. saucejævner
 kødsnor eller ufarvet bomuldsgarn
 
 
200 g.tørret pasta eller 300 g frisk
20 g.smør
2 gulerødder
1/2 squash, 150 g
1 dl.fløde 13%
 salt
 peber
2 spsk.frisk eller 2 tsk tørret basilikum
 
 


Opskrift:

Læg schnitzlerne mellem plastposer og bank dem tynde med en kødhammer. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Smør et lag sennep på schnitzlerne. Læg skinken ovenpå og drys med basilikum, salt og peber. Rul dem sammen og bind med kødsnor eller bomuldsgarn. Brun rullerne på alle sider i olien. Hæld vand ved og steg kødet under låg ved svag varme i 10 minutter. Tag rullerne op og lad dem hvile indpakket i stanniol i 10 minutter. Jævn evt. skyen til sauce og smag den til. Fjern snorene og skær rullerne i tynde skiver.

Kog pastaen som angivet på emballagen. Smelt smørret i en gryde, kom de groftrevne gulerødder og squash i og damp dem let i 2-3 minutter. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Kom pastaen i gryden, varm den igennem og bland den med de smørdampede grøntsager. Drys finthakket eller tørret basilikum over ved servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8936 gange,
og udskrevet 139 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Opskriften er udarbejdet af madskribent Susanne Palmqvist.