Ostepanerede skinkeschnitzler med peberfrugtsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Til saucen svitses finthakkede løg i olie. Tilsæt 3/4 af hver peberfrugt i store tern og lad dem svitse i 5-7 minutter, til de er helt bløde.
Tilsæt finthakkede tomater, 2 stilke basilikum og 2 stilke persille og svits det i 2 minutter. Hæld vin og bouillon ved. Kog saucen ind under omrøring ved god varme, til der er _ tilbage, tag stilkene op og blend det helt fint. Hæld saucen gennem en sigte, varm den atter op og hæld fløde i. Kog til saucen jævner let, smag til med lidt cayennepeber, salt og peber.
Del skinkeschnitzlerne i 4-5 stykker. Drys med salt og peber. Panér stykkerne ved først at vende dem i blandingen af parmesanost og mel, derefter i sammenpisket æg tilsat vand og til sidst igen i parmesanost og mel. Varm olien på en pande ved god varme. Kom stykkerne på panden og brun dem ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg stykkerne færdige, ca. 2 minutter på hver side, til kødet er netop gennemstegt. Pynt saucen med et drys persille og resten af peberfrugterne skåret i tern og evt. basilikum. |
|
Opskriften er vist 12285 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne