Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ostegratineret skinkeschnitzel med svampe

Ostegratineret skinkeschnitzel med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel - Skinkeschnitzler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ostegratineret skinkeschnitzel med svampe, billede 4 Ostegratineret skinkeschnitzel med svampe, billede 1 Ostegratineret skinkeschnitzel med svampe, billede 2 Ostegratineret skinkeschnitzel med svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
175 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Jævning
   
4 skiver Toastbrød, fint 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
1 dl. Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
   


Opskrift:

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr schnitzlerne med salt og peber. Lad smør og olie blive gyldent på en pande ved kraftig varme. Brun schnitzlerne ca. 1 minut på hver side. Læg schnitzlerne til side.

Skær baconskiverne i små stykker. Skær løget i terninger og svampene i skiver.

Rist bacon og løg på panden et par minutter, damp svampene heri ca. 2 minutter.

Tilsæt fløde, hakket persille, salt og peber. Dæmp varmen, damp under låg ca. 1 minut. Hvis stuvningen er meget tynd jævnes med saucejævner.

Rist toastskiverne på brødrister. Læg dem side om side i et ovnfast fad. Læg en skinkeschnitzel på hver skive brød, dæk kødet med svampeblandingen, drys den revne ost over. Gratinér i alm. ovn eller under grill, til osten er gylden.
Servér straks.

Server med saltagurker eller syltede agurker, salat efter årstiden, evt. ekstra brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (31 stemmer)

Opskriften er vist 76766 gange,
og udskrevet 3197 gange.


Energi:
KJ total 8593 (2046 kcal)
KJ pr. Pers. 2148 (511 kcal)
Vægt ialt 1624 gram
Vægt pr. Pers. 406 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 529 KJ (125 kcal)
Protein 11.3 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Heidi  -  2009-02-08 13:31:27
Det er bare godt. Dejlig ment at lave. Brugte flere champignon, mere bacon og godt med løg. Mums. Vi fik salat til.


Lone Andersen  -  2008-09-22 08:01:00
Ja.... og så er det jo rigtigt sundt!!!


Viggoline  -  0000-00-00 00:00:00
Alletiders nemme og lækre opskrift!


Tina  -  0000-00-00 00:00:00
vildt lækkert og let at lave


Majbrit Olesen, Læsø  -  0000-00-00 00:00:00
noget af det mest lækre jeg har smagt længe.. mums let at lave.