Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orientalske kødruller med løse ris og 4-salat

Orientalske kødruller med løse ris og 4-salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :




Ingredienser:
 Kødruller:
1 chili, rød eller grøn
1 fedhvidløg
6 meget tynde skinkeschnitzler, ca. 100 g pr. stk.
30 g.smør
1 løg
½ tsk.salt
 lidt peber
 meget lidt anis
2 spsk.sød indonesisk soyasauce (ketjap manis)
2 dl.vand
 
 
 dl.vand
½ tsk.salt
3 dl.løse ris
 
 
1 rød peberfrugt
½ agurk
6 ringe ananas
½ dl.rosiner
 


Opskrift:

Skyl chilien. Tag kernerne ud. Hak chilien Pil og pres hvidløget. Kom chili og hvidløg i en lille skål. Bland det. Fordel blandingen på de 6 skiver kød. Rul hver skive sammen og luk med en kødnål.

Kom smørret i en sauterpande. Brun det og skru ned. Læg kødrullerne i panden og brun dem på alle sider. Pil og hak løget. Kom løget i panden. Drys salt, peber og anis over kødrullerne. Hæld soyasauce og vand i panden. Læg låg på panden og steg i 8 minutter. Vend kødrullerne og steg i 8 minuter. Smag retten til.

Løse ris:
Hæld vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden og kog vandet. Skru ned. Hæld risene i gryden. Læg låg på gryden og kog i 12 minutter.

4-salat:
Skyl peberfrugten. Tag kernerne ud og skær den i terninger. Skyl agurken og skær den i terninger. Skær ananasringene i små stykker. Kom peberfrugt, agurk og ananas i en glasskål. Bland. Drys rosiner over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9713 gange,
og udskrevet 154 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu