majskerner, frosne eller fra dåse 50 g. majskerner, frosne eller fra dåse
½
ds.
kidney beans i saltlage ½ ds. kidney beans i saltlage
1
spsk.
piskefløde 1 spsk. piskefløde
¼
tsk.
salt ¼ tsk. salt
1
knsp.
peber1 knsp. peber
Tilbehør: Tilbehør:
75
g.
groft brød 75 g. groft brød
Opskrift:
Dup kødet med køkkenrulle og brun det hurtigt på begge sider på en pande i olie ved kraftig varme.
Læg kødet til side og svits knust hvidløg, løgringe, chilisauce, finthakket ingefær, spidskommen og koriander i 2 minutter på panden ved god varme. Kom bouillon, tomatpuré, majskerner samt skinkeschnitzlen ved og lad retten simre for svag varme under låg i ca. 5 minutter. Anret kødet på en tallerken. Kom bønner uden saltlage samt piskefløde i retten. Kog op under omrøring og smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10200 gange, og udskrevet 189 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider