Skær gulerødder og porrer igennem, så der dannes 6-8 lige lange strimler, ca. 12 cm lange. Skær kartoflerne i stænger med samme bredde. Hak løget fint og hak champignonerne. Hak persillen.
Opvarm olien på en pande og tilsæt løg, champignon, salt og peber. Lad det dampe ved svag varme i ca. 5 minutter. Rør af og til. Rør persille og rasp i.
Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle. Fordel fyldet på den ene halvdel af schnitzlerne og fold kødet sammen om fyldet. Luk med en kødnål. Snit kødet i folden på ydersiden, så lukker de sig ikke op efter stegning. Varm olien op på en pande og brun først kødet 1 minut på hver side ved høj varme. Skru ned til svag varme. Hæld vand ved og fortsæt stegningen i ca. 6 minutter på hver side. Tilsæt mere vand, hvis det fordamper. Pak kødet i stanniol. Kom soja i skyen og brug den som sauce.
Opvarm olien til grøntsagerne i en wok eller stor pande. Rist gulerødder og kartofler i 3 minutter ved høj varme og i 3 minutter ved middel varme under hyppig omrøring. Drys med sesamfrø og rist porrerne med i 3-5 minutter ved god varme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 46817 gange, og udskrevet 786 gange.
Energi:
KJ total 8065 (1920 kcal)
KJ pr. Pers. 2016 (480 kcal)
Vægt ialt 2693 gram
Vægt pr. Pers. 673 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 299 KJ (71 kcal) Protein 5.4 gram Fedt 2.2 gram Kulhydrat 8.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider