Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte lammeculotter

Stegte lammeculotter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegte lammeculotter, billede 4 Stegte lammeculotter, billede 1 Stegte lammeculotter, billede 2 Stegte lammeculotter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 lammeculotter
 salt
 peber
2 spsk.smør
1-2 spsk.vindruekerneolie
3-4 fedhvidløg
3-4 dl.grønsagsvand, eller bouillon
 jævning
 
 Tilbehør:
1 lillespidskålshoved
3-4 gulerødder, groftrevne
1 rødløg, delt i smalle både
1-2 spsk.smør eller olie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Lad smør og olie blive varmt i en dyp pande. Drys culotterne med salt og peber og brun dem på begge sider sammen med de delte hvidløgsfed. Fisk hvidløgsfedene op igen, de smager ikke godt når de bliver for mørke. Dæmp varmen og lad culotterne stege ved jævn varme 20 minutter i alt, vend dem jævnligt. Tag dem af panden og lad dem hvile 5 minutter, før de skæres i tynde skiver.

Hæld grønsagsvand eller bouillon på panden, kog igennem og jævn til sovs.

Svits grønsagerne kort i fedtstof i en gryde, det skal blot falde sammen. Drys med salt og peber

Server det til kødet sammen med kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (18 stemmer)

Opskriften er vist 80337 gange,
og udskrevet 1809 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil, København  -  2010-03-12 21:02:18
God ret, vi syntes dog, at sovsen skulle tilsættes et skvat fløde