Stegte lammeculotter

Stegte lammeculotter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Stegte lammeculotter, billede 4 Stegte lammeculotter, billede 1 Stegte lammeculotter, billede 2 Stegte lammeculotter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 lammeculotter
 salt
 peber
2 spsk.smør
1-2 spsk.vindruekerneolie
3-4 fedhvidløg
3-4 dl.grønsagsvand, eller bouillon
 jævning
 
 Tilbehør:
1 lillespidskålshoved
3-4 gulerødder, groftrevet
1 rødløg, delt i smalle både
1-2 spsk.smør eller olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Lad smør og olie blive varmt i en dyp pande. Drys culotterne med salt og peber og brun dem på begge sider sammen med de delte hvidløgsfed. Fisk hvidløgsfedene op igen, de smager ikke godt når de bliver for mørke. Dæmp varmen og lad culotterne stege ved jævn varme 20 minutter i alt, vend dem jævnligt. Tag dem af panden og lad dem hvile 5 minutter, før de skæres i tynde skiver.

Hæld grønsagsvand eller bouillon på panden, kog igennem og jævn til sovs.

Svits grønsagerne kort i fedtstof i en gryde, det skal blot falde sammen. Drys med salt og peber

Server det til kødet sammen med kogte kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 92838 gange,
og udskrevet 1932 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Alice Kongstad  -  2021-04-12 08:39:04
Fantastisk velsmagende og nem

Bodil, København  -  2010-03-12 21:02:18
God ret, vi syntes dog, at sovsen skulle tilsættes et skvat fløde