Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Påskepate

Påskepate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Højtid: Påske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
200 g.hakket kalve- eller kyllingelever
2 æg
1-1.5 dl.fløde
 salt
 peber
1 fedknust hvidløg
 oregano
3-4 spsk.hakket persille
15-20 grønne oliven
5-6 skiverbacon
5-6 laurbærblade
 


Opskrift:

Bland 500 g. hakket svinekød med 200 g. hakket kalve- eller kyllingelever. Rør 2 æg i et ad gangen. Rør 1-1½ dl. fløde i. Krydr med salt, peber 1 fed knust hvidløg og oregano. Tilsæt 3-4 spsk. hakket persille og 15-20 grønne oliven delt i halve. Lad evt. blandingen hvile 1 time. Kom pateblandingen i en aflang form ca 1½ litter. Dæk med 5-6 skiver bacon. Stik 5-6 laurbærblade ned mellem baconskiverne.

Bag pateen ved 200 grader i 1-1 ¼ time nederst i ovnen. Giv cornichoner (små salatagurker) eller syltede agurker eller asier til. En blandet salat er også godt tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 20839 gange,
og udskrevet 777 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu