Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bananmousse II

Bananmousse II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Højtid: Påske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 æggeblommer, pasteuriserede
100 g.sukker
4 mellemstore bananer, modne
1 citron saften heraf
4 bladehusblas
2 æggehvider
 
 Tilbehør:
 Reven chokolade
 Marcipankylling
 


Opskrift:

Pisk æggeblommer og sukker godt sammen. Skræl bananerne og mos dem eller kom dem i blender med citronsaft. Rør det i ægge-sukkerblandingen.

Læg husblasen i koldt vand 5 minutter. Smelt den herefter over vandbad. Pisk den i bananblandingen, når den har svalet lidt.

Pisk æggehviderne stive. Vend dem i moussen og stil dem i køleskabet, til den er stiv.

Moussen pyntes med groftreven chokolade i midten af desserten som en lille rede, og marcipankyllingen sættes heri.


Påskekylling marcipankylling
Ælt marcipan med lidt gul frugtfarve. Sæt en lille kugle marcipan på en større til hoved og krop, sæt også små vinger på. Næbet er en snip af et rødt cocktailbær, og øjnene er hele nelliker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 24950 gange,
og udskrevet 416 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu