Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bananmousse

Bananmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Bananmousse, billede 4 Bananmousse, billede 1 Bananmousse, billede 2 Bananmousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
25 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
25 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
evt. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   


Opskrift:

Pil bananerne (modne men ikke bløde) og skær dem i store stykker, der køres gemmen en blender eller moses med en gaffel. Hæld lidt citronsaft over bananmosen.

Hak valnødden og chokoladen groft ( gerne sammen ) Pisk fløden stiv.

Vend valnødder, chokolade og den piskede fløde i bananmosen, smag evt. til med lidt flormelis.

Hæld den op i portionsglas.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (41 stemmer)

Opskriften er vist 67437 gange,
og udskrevet 1520 gange.


Energi:
KJ total 7067 (1682 kcal)
KJ pr. Pers. 1766 (420 kcal)
Vægt ialt 900 gram
Vægt pr. Pers. 225 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 785 KJ (186 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 13.4 gram
Kulhydrat 15.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

un  -  2014-07-06 09:05:11
Brugte den til gæster og der blev spist op. Rigtig god og den skal laves igen.


Æsynnejy  -  2011-12-30 12:46:21
Ser hurtigt og nemt ud, samt lidt for lækkert :) tror det bliver dessert imorgen.. Hvis alle fingerne er der :p


janni  -  2011-08-11 09:06:17
kan man evt komme husblas i så man kan ligge den mellem en kage ?


julie  -  2011-02-11 21:05:37
Kan det brugs i lagkage? som fyld?


anika  -  2010-02-03 13:33:04
Den vil jeg prøve og lave til min fødelsdag, den ser god, let og hurtig ud!


anonym zmukhed  -  2009-05-19 11:34:26
kan man lave den uden valnødder hilsen anonym zmukhed


Rune  -  2009-04-08 20:32:22
Brugte appelsin istedet for citron, og med godt resultat


Kat..  -  2007-10-30 16:14:13
En super opskrift.. men der skal lidt vaniljesukker og flormelis i fløden... så bliver den endnu bedre.. :)


sissse brøgmand  -  2007-10-24 14:41:41
den er god


Kim Valdemar Christiansen  -  2007-09-10 19:31:56
Den smagte som den sku'


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Brugte citronsaft fra flaske 1 spsk.