Bananmousse 02

Bananmousse 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Frugt - Banan

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æggeblommer, pasteuriserede
100 g.sukker
4 mellemstore bananer, modne
1 citron saften heraf
4 Husblas, blade
2 æggehvider
 
 Tilbehør:
 Reven chokolade
 Marcipankylling
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer og sukker godt sammen. Skræl bananerne og mos dem eller kom dem i blender med citronsaft. Rør det i ægge-sukkerblandingen.

Læg husblasen i koldt vand 5 minutter. Smelt den herefter over vandbad. Pisk den i bananblandingen, når den har svalet lidt.

Pisk æggehviderne stive. Vend dem i moussen og stil dem i køleskabet, til den er stiv.

Moussen pyntes med groftreven chokolade i midten af desserten som en lille rede, og marcipankyllingen sættes heri.


Påskekylling marcipankylling
Ælt marcipan med lidt gul frugtfarve. Sæt en lille kugle marcipan på en større til hoved og krop, sæt også små vinger på. Næbet er en snip af et rødt cocktailbær, og øjnene er hele nelliker.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bananmousse

karakterer:
Opskriften er vist 28174 gange,
og udskrevet 482 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-10-13 11:47:47
Kan man bruge den her opskrift på bananmousse i en opskrift hvor moussen skal støbes mellem 2 chokoladekage bunde som skal smøres op med palmin/smørcreme og pyntes