Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stegte dobbelte lammekoteletter

Stegte dobbelte lammekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 dobbelte lammekoteletter
 salt
 peber
1 tsk.merian eller oregano
 fedtstof til stegning
4 dl.bouillon
1 dl.fløde
 jævning
 
 Tilbehør:
2-3 gulerødder, fintsnittede
3-4 stilkeblegselleri, fintsnittede
1 bdt.Forårsløg, fintskivede
1 bdt.Grønne asparges, delt i mindre stykker
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Krydder koteletterne godt på begge sider. Brun dem på begge sider, dæmp varmen og steg dem færdig ved jævn varme, det vare ca 10 minutter i alt.
Tag dem af panden og dæk dem til med folie, mens sovsen og grønsagerne tilberedes.

Sovs:
Kog panden af med bouillon og fløde og jævn til sovs.

Tilbehør:
Lad alle grønsagerne koge i få minutter i letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte og kom dem tilbage i gryden sammen med en god klat smør. Varm dem igennem heri.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7773 gange,
og udskrevet 152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu