Grønne asparges, delt i mindre stykker1 bdt. Grønne asparges, delt i mindre stykker
2
spsk.
smør2 spsk. smør
Opskrift:
Krydder koteletterne godt på begge sider.
Brun dem på begge sider, dæmp varmen og steg dem færdig ved jævn varme, det vare ca 10 minutter i alt.
Tag dem af panden og dæk dem til med folie, mens sovsen og grønsagerne tilberedes.
Sovs:
Kog panden af med bouillon og fløde og jævn til sovs.
Tilbehør:
Lad alle grønsagerne koge i få minutter i letsaltet vand.
Lad dem dryppe af i en sigte og kom dem tilbage i gryden sammen med en god klat smør.
Varm dem igennem heri.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8051 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider