Lammekoteletter med mangofrugt og ingefærsauce

Lammekoteletter med mangofrugt og ingefærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :      Red :
Lammekoteletter med mangofrugt og ingefærsauce, billede 4 Lammekoteletter med mangofrugt og ingefærsauce, billede 1 Lammekoteletter med mangofrugt og ingefærsauce, billede 2 Lammekoteletter med mangofrugt og ingefærsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 lammekoteletter enkelte
1 spsk.olie til stegning
1 spsk.smør til stegning
 
 Sauce:
1 dl.rødvin
5 dl.lys kalvefond eller bouillon
50 g.smør
 
1 stormoden mango, skrællet og skåret i strimler
4 tomater i 5 mm skiver
25 g.smør
1 tsk.fint revet frisk ingefær
1 spsk.hakket persille
 salt
 friskkværnet peber
 
3-400 g.grøn fettuccine (båndnudler)
 
Opskrift:
Lammekoteletter befris for overflødigt fedt og krydres med salt og peber. De brunes hurtigt på en pande i smør/olie. Der skrues ned, og de steger færdig i 5-7 minutter hvis de skal være rosa indeni.

Koteletterne tages af panden og holdes varme. Fedtet hældes fra, og panden koges af i rødvin. Fond eller bouillon tilsættes og koges, til det er reduceret og smagen god kraftig til sauce.

Imens sauteres mangofrugter og tomater blidt nogle få minutter i 25 g. af smørret i en anden pande. Det smages til med ingefær, salt og peber og tilsættes persille.

Saucen fra den første pande monteres med resten af smørret, der piskes i den varme, men ikke kogende sauce i små klumper. Denne sauce sies over mango og tomater.

Blandingen anrettes på tallerkener, med koteletterne oven på





karakterer:
Opskriften er vist 37964 gange,
og udskrevet 961 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (64 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-18 17:34:16
smager virkelig godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget lækker og let ret